Etusivu
Koko kansan autokauppa
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Huoltopäällikkö Turkuun
Tehtävä
Huoltopäällikkö
Sijainnit
Turku
Haku alkaa
8.4.2021
Haku päättyy
18.4.2021
Työsuhdemuoto
Vak., toist. voimassa oleva ts
Työ alkaa
1.5.2021
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
37,5
Työpaikan kuvaus
Haluaisitko työskennellä yhdessä Suomen suurimmista autoliikeketjuista huollon päällikkönä?

Etsimme nyt Turun toimipisteeseen huoltopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Huoltopäällikön tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti Turun korjaamon huolto-, korjaus-, korikorjaus- ja varaosapalveluiden tuottamisesta asiakkaille. Tavoitteenasi on johtaa tuloshakuisesti sekä henkilöstöä että liiketoimintaa alan muutoksessa kohti annettuja tavoitteita. Huoltopäällikkönä toimit myös lähiesimiehenä kahdellekymmenelle ammattitaitoiselle mekaanikolle ja huoltomyyjälle.

Odotamme sinulta

Tehtävässä vaaditaan alalle sopiva tekninen tai palveluliiketoiminnallinen AMK- tai yliopistotasoinen koulutus. Myös kokemus esimiestyöstä, ihmisten johtamisesta sekä tiimityöskentelystä on välttämätöntä.

Asiakaspalvelu on meillä sydämenasia. Positiivisen asenteen lisäksi tärkeää meille on ennen kaikkea asiakaskokemuksen ymmärrys ja sitoutunut työmoraali.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme vakituisen työsuhteen autoalalla yhdessä ketjumme suurimmista toimipisteistä. Meillä on yhteinen tekemisen meininki ja tukenasi on koko osaava organisaatio, jatkuva koulutus ja innostava työympäristö, mikä mahdollistaa loistavasti työssä kehittymisen. Perheyrityksenä pidämme huolta henkilöstöstämme ja hoidamme asiat mutkattomasti. Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työvälineet ja kilpailukykyisen palkan, jota tukevat erinomaiset työsuhde- ja henkilökuntaedut. Tartu siis upeaan työmahdollisuuteen yhdessä Suomen arvostetuimmista autoliikkeistä!

Jos olet ahkera, oma-aloitteinen sekä innokas oppimaan uutta, laita hakemus matkaan oheisen linkin kautta viimeistään 18.4.

Lisätiedot ja tiedustelut (ma 12.4. klo 9–10 ja ti 13.4. klo 9–10)
Huoltojohtaja Heikki Tanner, puh. 040 715 2822 tai sähköpostitse heikki.tanner(a)rinta-jouppi.com
Myyntijohtaja Olli Arnivaara, puh. 0500 664 860 tai sähköpostitse olli.arnivaara(a)rinta-jouppi.com
Aikaa jäljellä