Etusivu
Koko kansan autokauppa
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Mekaanikko Raumalle
Tehtävä
Mekaanikko
Sijainnit
Rauma
Haku alkaa
30.3.2021
Haku päättyy
18.4.2021
Työsuhdemuoto
Vak., toist. voimassa oleva ts
Työ alkaa
3.5.2021
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
37,5
Työpaikan kuvaus
Sinustako ammattilainen Rinta-Joupin Autoliikkeen korjaamomaailmaan Raumalle?

Rauman Toyota-huollon tiimi hakee lisävahvistusta osaavasta mekaanikosta. Mekaanikon työtehtäviin kuuluvat erilaiset autojen korjaus-, huolto- ja vianetsintätyöt.

Odotamme sinulta

Vaatimuksena on alalle sopiva peruskoulutus ja työkokemus mekaanikon tehtävistä. Eduksi luetaan koulutus ja aikaisempi kokemus Toyota-merkistä sekä monimerkkiosaaminen. Tärkeää meille on ammattitaidon lisäksi oikea asenne sekä hyvä työmoraali ja tekemisen meininki. Meillä hommat tapahtuvat ja asiakkaita palvellaan hymy huulilla!

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, hyvät henkilökuntaedut sekä rehdin työympäristön Koko kansan autokaupassa. Olemme perheyritys, joka huolehtii omistaan ja jossa voit luottaa muiden tukeen. Tarjoamme mahdollisuuden oppia uutta yhdessä Suomen arvostetuimmista autoliikeketjuista.

Jos olet ahkera, oma-aloitteinen ja positiivinen tyyppi, laita hakemus matkaan oheisen linkin kautta.

Lisätietoja antaa Rauman huoltopäällikkö Ari Varjonen, puh. 044 345 7168 tai sähköpostitse ari.varjonen(a)rinta-jouppi.com

Rinta-Joupin Autoliike on valtakunnallinen lähes 70 vuotta toiminut perheyritys, jolla on pian 25 toimipistettä ja lähes 600 työntekijää Suomessa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja ammattitaitoiset työntekijämme takaavat asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua nyt ja tulevaisuudessa.
Aikaa jäljellä