Etusivu
Koko kansan autokauppa
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Mekaanikko kesäksi Ouluun
Tehtävä
Mekaanikko
Sijainnit
Oulu
Haku alkaa
7.4.2021
Haku päättyy
18.4.2021
Työsuhdemuoto
Määräaikainen ts
Työ alkaa
1.6.2021
Työ päättyy
31.8.2021
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
37,5
Työpaikan kuvaus
Sinustako kesäksi mekaanikko Rinta-Joupin Autoliikkeen korjaamomaailmaan Ouluun?

Oulun huoltotiimi hakee kesäksi lisävahvistusta osaavasta mekaanikosta. Mekaanikon työtehtäviin kuuluvat erilaiset autojen korjaus- ja huoltotyöt.

Odotamme sinulta

Vaatimuksena on ajoneuvomekaanikon peruskoulutus ja mahdollinen autoalan työkokemus. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus edustamistamme merkeistä tai monimerkkiosaaminen. Tärkeää meille ammattitaidon lisäksi on oikea asenne sekä hyvä työmoraali ja tekemisen meininki, sillä koulutamme kyllä huoltamiemme merkkien saloihin. Meillä hommat tapahtuvat ja asiakkaita palvellaan hymy huulilla!

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme kiinnostavan kesätyön sekä rehdin työympäristön Koko kansan autokaupassa. Meillä saat opettavaisen kesätyön perheyrityksessä, joka huolehtii omistaan ja jossa voit luottaa muiden tukeen. Tarjoamme mahdollisuuden oppia uutta yhdessä Suomen arvostetuimmista autoliikeketjuista.

Jos olet ahkera, oma-aloitteinen ja positiivinen tyyppi, laita hakemus matkaan oheisen linkin kautta.

Lisätietoja antaa Oulun huoltopäällikkö Petri Heikkilä, puh. 044 599 4319 tai sähköpostitse petri.heikkila(a)rinta-jouppi.com

Rinta-Joupin Autoliike on valtakunnallinen lähes 70 vuotta toiminut perheyritys, jolla on pian 25 toimipistettä ja lähes 600 työntekijää Suomessa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja ammattitaitoiset työntekijämme takaavat asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua nyt ja tulevaisuudessa.
Aikaa jäljellä