Etusivu
Koko kansan autokauppa
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Huoltomyyjä kesäksi Ouluun
Tehtävä
Huoltomyyjä
Sijainnit
Oulu
Haku alkaa
7.4.2021
Haku päättyy
18.4.2021
Työsuhdemuoto
Määräaikainen ts
Työ alkaa
1.6.2021
Työ päättyy
30.9.2021
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
37,5
Työpaikan kuvaus
Sinustako korjaamopalvelujen ammattilainen kesäksi Rinta-Joupin Autoliikkeeseen?

Etsimme energistä ja aktiivista tekijää kesäksi Oulun toimipisteeseemme huoltomyyjäksi. Tarjolla aitoa työtä, sekä rehti työympäristö koko kansan autokaupassa. Huoltomyyjän työtehtäviin kuuluvat korjaamon työnjohtotehtävät sekä huolto- ja varaosapalveluiden tuottaminen asiakkaille.

Odotamme sinulta

Vaatimuksena on alalle sopiva tekninen tai palveluliiketoiminnallinen koulutus ja asiakaspalvelukokemus. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus edustamistamme merkeistä, työnjohtoon ja varaston hallintaan liittyvä osaaminen, hyvät IT-taidot sekä kielitaito. Asiakaspalvelu on meillä sydämenasia. Hymyn ja huumorin lisäksi tärkeää meille on oikea asenne ja hyvä työmoraali.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme kiinnostavan kesätyön sekä rehdin työympäristön Koko kansan autokaupassa. Meillä saat opettavaisen kesätyön perheyrityksessä, joka huolehtii omistaan ja jossa voit luottaa muiden tukeen. Tarjoamme mahdollisuuden oppia uutta yhdessä Suomen arvostetuimmista autoliikeketjuista.

Jos olet ahkera, oma-aloitteinen ja positiivinen tyyppi, laita hakemus matkaan oheisen linkin kautta.

Lisätietoja antaa Oulun huoltopäällikkö Petri Heikkilä, puh. 044 599 4319 tai sähköpostitse petri.heikkila(a)rinta-jouppi.com

Rinta-Joupin Autoliike on valtakunnallinen lähes 70 vuotta toiminut perheyritys, jolla on pian 25 toimipistettä ja lähes 600 työntekijää Suomessa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja ammattitaitoiset työntekijämme takaavat asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua nyt ja tulevaisuudessa.
Aikaa jäljellä