Etusivu
Koko kansan autokauppa
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Korikorjaamon huoltomyyjä Vaasaan
Tehtävä
Huoltomyyjä
Sijainnit
Vaasa
Haku alkaa
6.4.2021
Haku päättyy
18.4.2021
Työsuhdemuoto
Vak., toist. voimassa oleva ts
Työ alkaa
1.5.2021
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
37,5
Työpaikan kuvaus
Sinustako korjaamopalvelujen ammattilainen Rinta-Joupin Autoliikkeeseen?

Etsimme energistä ja aktiivista tekijää Vaasaan toimipisteeseemme korikorjaamon huoltomyyjäksi. Tarjolla aitoa työtä, sekä rehti työympäristö koko kansan autokaupassa. Huoltomyyjän työtehtäviin kuuluvat korikorjaamon työnjohtotehtävät sekä huolto- ja varaosapalveluiden tuottaminen asiakkaille.

Odotamme sinulta

Vaatimuksena on alalle sopiva tekninen tai palveluliiketoiminnallinen koulutus ja mahdollinen alan työkokemus. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus edustamistamme merkeistä, Cabas-kokemus, työnjohtoon ja varaston hallintaan liittyvä osaaminen sekä sujuva ruotsin kielen taito. Asiakaspalvelu on meillä sydämenasia. Hymyn ja huumorin lisäksi tärkeää meille on oikea asenne ja hyvä työmoraali.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme vakituisen työsuhteen autoalalla yhdessä Suomen arvostetuimmista autoliikkeistä. Meillä on yhteinen tekemisen meininki ja tukenasi on koko osaava organisaatio, jatkuva koulutus ja innostava työympäristö, mikä mahdollistaa loistavasti työssä kehittymisen. Perheyrityksenä pidämme huolta henkilöstöstämme ja hoidamme asiat mutkattomasti. Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työvälineet ja kilpailukykyisen palkan, jota tukevat erinomaiset työsuhde- ja henkilökuntaedut.

Jos asenteesi on ahkera ja oma-aloitteinen ja olet innokas oppimaan uutta, laita hakemus matkaan oheisen linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot ja tiedustelut:
Huoltopäällikkö Kari Karhumäki, puh. 050 562 6835 tai sähköpostitse kari.karhumaki(a)rinta-jouppi.com

Rinta-Joupin Autoliike on valtakunnallinen lähes 70 vuotta toiminut perheyritys, jolla on pian 25 toimipistettä ja lähes 600 työntekijää Suomessa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja ammattitaitoiset työntekijämme takaavat asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua nyt ja tulevaisuudessa.
Aikaa jäljellä