Etusivu
Koko kansan autokauppa
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Huoltotoiminnasta vastaava johtaja
Tehtävä
Huoltotoiminnasta vastaava johtaja
Sijainnit
Kaikki toimipaikat
Haku alkaa
9.10.2020
Haku päättyy
31.10.2020
Työsuhdemuoto
Vak., toist. voimassa oleva ts
Työ alkaa
1.12.2020
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
37,5
Työpaikan kuvaus
Huoltotoiminnasta vastaava johtaja

Haemme huoltotoiminnasta vastaavaa johtajaa vastaamaan kokonaisuudessaan Rinta-Joupin Autoliike Oy:n huolto- ja korjaamotoiminnasta. Johdettavanasi on lähes 200 ammattilaisen organisaatio, joka työskentelee uusien autojen merkkihuollossa, yleishuollossa ja vauriokorjaamolla.

Tavoitteenasi on johtaa tuloshakuisesti henkilöstöä ja liiketoimintaa alan muutoksessa kohti yhteisiä tavoitteita. Tehtävän hoitaminen edellyttää vankkaa kokemusta esimiestyöskentelystä, ihmisten johtamisesta sekä tiimityöskentelystä. Tehtävä vaatii myös hyvää kokonaisuuksien hallintaa sekä kykyä kehittää prosesseja ja toimintatapoja siten, että Koko kansan autokaupan asiakkaiden odotukset täyttyvät – ja mielellään ylittyvät. Eduksi katsotaan Lean-tuntemus ja prosessijohtaminen. Asiakaspalvelu on meillä sydämenasia. Hymyn ja huumorin lisäksi tärkeää meille on iloinen elämänasenne ja sitoutunut työmoraali.

Toivomme lisäksi, että
- asenteesi on positiivinen ja luot ympärillesi hyvää tiimihenkeä omalla aktiivisuudellasi ja innostuksellasi
- sinulla on tehtävään soveltuva koulutus
- olet valmis matkustamaan
- ennen kaikkea, haluat olla osana viemässä menestystarinaamme eteenpäin

Rinta-Joupin Autoliikkeellä on pitkät perinteet ja 24 toimipistettä Suomessa. Brändi on lähes 70-vuotias ja elää mukana tätä päivää. Olemme vahvasti perheyritys: pidämme huolta henkilöstöstämme ja hoidamme asiat mutkattomasti.

Tarjoamme näköalapaikan autoalalla yhdessä Suomen arvostetuimmassa autoliikkeessä, jossa on tekemisen meininki ja asenteella iso merkitys. Tukenasi on koko osaava organisaatio, jatkuva koulutus ja innostava työympäristö, joka mahdollistaa loistavasti työssä kehittymisen. Palkkaus on kilpailukykyinen sisältäen hyvät työsuhde- ja henkilökuntaedut.

Työpaikan sijainti on vapaasti valittavissa.

Tiedusteluihin vastaa talousjohtaja Sami Kankaanpää puhelimitse 044 5994 247. Puhelintiedustelut 12.10. ja 19.10. klo 13-18 ja 28.10. klo 9-12.
Aikaa jäljellä