Etusivu
Koko kansan autokauppa
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Automyyjä Raumalle
Tehtävä
Automyyjä
Sijainnit
Rauma
Haku alkaa
26.8.2020
Haku päättyy
30.9.2020
Työsuhdemuoto
Vak., toist. voimassa oleva ts
Työ alkaa
1.10.2020
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
37,5
Työpaikan kuvaus
Tervetuloa palvelemaan asiakkaita! Etsimme Rauman toimipisteeseemme automyyjää työskentelemään vaihtoautojen parissa.

Automyyjän tärkein työtehtävä on huolehtia asiakkaan tarpeista. Hyvä myyjä pitää, mitä lupaa ja ylittää odotukset. Kuulostaako sinulle sopivalta? Vaatimuksena on aikaisempi kokemus myyntityöstä. Tärkeää on myös intohimo myyntiin ja hyvään palveluun. Tehtävä mahdollistaa myös uralla etenemisen, joten aikaisempi kokemus vastuullisista tehtävistä katsotaan eduksi.

Rinta-Joupin Autoliike on lähes 70 vuotta toiminut perheyritys, joka toimii 23 paikkakunnalla Suomessa. Jatkuva toiminnan kehittäminen ja ammattitaitoiset työntekijät takaavat asiakkaille parasta mahdollista palvelua nyt ja tulevaisuudessakin. Meillä saat vakituisen työsuhteen yrityksessä, joka huolehtii omistaan ja jossa työntekijät saavat tiimien myötä tukea jokapäiväiseen arkeen. Asiat hoituvat meillä ketterästi ja mutkattomasti. Tarjoamme hyödyllistä koulutusta ja valmennusta, nykyaikaiset työvälineet sekä kilpailukykyisen palkan, jota tukevat erinomaiset työsuhde- ja henkilökuntaedut.

Jos asenteesi on ahkera, oma-aloitteinen ja olet innokas oppimaan uutta, laita hakemus matkaan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa kenttäjohtaja Jukka Myntti, puh. 044 599 4001 (tiedustelut arkisin klo 17-18) tai sähköpostitse jukka.myntti(a)rinta-jouppi.com
Aikaa jäljellä